دوستی ها

دانلود فیلم کشور خدا با زیرنویس فارسی God’s Country 2022 WEB-DL

فیلم کشور خدا ۲۰۲۲ با کیفیت عالی 1080p & 720p & 480p

دانلود فیلم کشور خدا God's Country 2022

نام فیلم: کشور خدا – God’s Country | ژانر: اکشن، هیجان انگیز | تاریخ انتشار: سال 2022

زبان: انگلیسی | مدت‌: 96 دقیقه | زیرنویس فارسی: دارد | کیفیت: WEB-DL

فرمت: MKV | محصول ایالات متحده آمریکا | امتیاز: 6.1 از 10

خلاصه داستان:
فیلم کشور خدا God’s Country 2022 در یک شهر روستایی کوچک روایت شده و در مورد یک افسر پلیس سابق به نام ساندرا (با بازی تندی نیوتون) است که اکنون به عنوان استاد کالج فعالیت می‌کند. اما زمانی که دو شکارچی بی‌رحم او را به دام می‌اندازند تا اموالش را تصاحب کنند، ساندرا درگیر نبردی می‌شود که عمیق‌ترین ارزش‌های او را در معرض آزمایش قرار می‌دهد و…

 

(سانسور شده با زیرنویس فارسی چسبیده)

پخش آنلاین

[دانلود نسخه 1080p با حجم 2.03 گیگابایت]

[دانلود نسخه 720p با حجم 1.01 گیگابایت]

[دانلود نسخه 480p با حجم 524 مگابایت]

دانلود فیلم کشور خدا God's Country 2022

درباره فیلم:
فیلم سینمایی کشور خدا یا گادز کانتری (God’s Country) یک فیلم اکشن، درام، معمایی و هیجان انگیز محصول سال 2022 کشور آمریکا به کارگردانی جولیان هیگینز (Julian Higgins) است که توسط دو کمپانی Cold Iron Pictures و The Film Arcade تولید و منتشر شد؛ فیلمنامه این فیلم را نیز جولیان هیگینز و شای اوگبونا به صورت مشترک به رشته تحریر درآورده و بازیگرانی چون تندی نیوتون، دن گراویج، آکی، تانایا بیتی، کای لنوکس، جورج دی وریس، لین سولومون، جان هاسکینگ و غیره در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند؛ همچنین فیلم کشور خدا اولین بار در تاریخ 23 ژانویه سال 2022 میلادی در جشنواره بین‌الملی فیلم ساندس Sundance Film Festival در کشور آمریکا حضور پیدا کرد سپس در 16 سپتامبر توسط IFC Films در سینماهای کشور آمریکا اکران می‌شود و در نهایت در آمریکا، انگلستان، کانادا، استرالیا، برزیل، فرانسه، ایتالیا و سایر کشورها همزمان به صورت اینترنتی منتشر خواهد شد؛ در فیلم کشور خدا می‌بینید در یک شهر روستایی کوچک یک افسر پلیس سابق به نام ساندرا به عنوان استاد کالج مشغول کار است؛ اما زمانی که دو شکارچی او را به دام می‌اندازند تا اموالش را تصاحب کنند، ساندرا درگیر نبردی می‌شود که عمیق‌ترین ارزش‌های او را در معرض آزمایش قرار می‌دهد؛ این فیلم پس از حضور در جشنواره فیلم ساندس برای فیلمبرداری، موسیقی متن، بازی جذاب تندی نیوتون، جنبه‌های فنی و همچنین کارگردانی تحسین شد؛ چنانچه از علاقه‌مندان فیلم‌های هیجان انگیز هستید، می‌توانید نسخه زبان اصلی سانسور شده فیلم فوق‌العاده مهیج و تماشایی کشور خدا را با ‌لینک مستقیم و زیرنویس فارسی چسبیده از وبسایت دوستی ها دانلود و تماشا کنید.

در حال بارگذاری پخش کننده...

۷ دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها

  1. مهدی :
    ۱۷ مهر ۱۴۰۱

    سلام و خسته نباشید
    من از یه فیلم خاطره دارم ولی اسمشو نمیدونم اگه کسی میدونه لطفن بهم بگه (ببخشید همگی)
    فیلمه از کشورهای چین یا کره یا ژاپنه که چند نفر تو یه اتاق گیر میوفتن اتاقه بهشون میگه اگه میخایید فرار کنید باید صد امتیاز کسب کنین و اون افراد رو هر شب به یه قسمت از شهر میبره تا با یه هیولا درگیر بشن و هرکی که بتونه اونو بکشه امتیاز میگیره و تا وقتی امتیازش به صد برسه ….
    لطفن اگه کسی میدونه بهم بگه

  2. هندی زاده :
    ۱۷ مهر ۱۴۰۱

    این فیلم ارزش دیدن نداره. یک فیلم مبتنی بر مسئله نژادیه و کاملن بی ارزشه. حدود 80 سال یا بیشتر هست که برده داری و تبعیض ژادی در آمریکا قانونن برداشته شده و خود آمریکایی های سفید پوست بابت برچیده شدن تبعیض نژادی در جنگ داخلی بین شمال و جنوب صد ها هزار جوان رو از دست دادن. صحبتم اینه که سیاه پوستان آمریکا متاسفانه اصلاح پذیر نیستند. در اینها استثنا ممکنه تعدادی آدم درست هم باشه اما جامعه و سیستم رو استثنا ها نمیسازن بلکه اکثریت افراد اون جامعه باید یک ویژگی رو داشته باشن تا اون ویژگی را بشه به اون جامعه تعمیم داد. شما همین حالا اگر رسانه های آمریکا در ایالت های مختلف رو ببینید پر از گزارش انواع جرم ها از سرقت اجناس مغازه ها، دزیدی مسلحانه، فروش مواد، آم ربایی و …. هست که اکثر موارد اون رو سیاه پوستان انجام میدن.

    • محمد حسین قنواتی :
      ۱۸ مهر ۱۴۰۱

      چون نبودن تبعیض نژادی فقط روی کاغذه و سیستم آموزشی آمریکا عمدا کاری می کنه سیاه پوست ها توان پیشرفت نداشته باشند مگر افراد سرسپرده نسبت به اسرائیل مثل اوباما و گر نه اگر فرصت حضور فعال در جامعه به سیاه پوست ها داده بشه نیازی ندارند خلاف کنند بالاخره اونا هم آدم هستند تنگناهای عمدی سفید های نژاد پرست باعث این وضع شده.

      • Ma :
        ۱۸ مهر ۱۴۰۱

        بسه هی نژاد پرست نژاد پرست از بس تو این فیلمهاشون شخصیت ها رو سیاه پوست کردن( سوپرمن رو هم میخوان سیاه پوست بکنن?) الان دقیقا داره به سفید پوستا ظلم میشه

        • محمد حسین قنواتی :
          ۱۸ مهر ۱۴۰۱

          خواهر یا برادر گرامی این با موضوع شما فرق داره اون توی سینماست این تو کف جامعه. ایشون میگه سیاه پوست ها چون سیاه پوست هستن خلافکار هستند در صورتی که این حرف درست نیست. یعنی مالکوم ایکس محمد علی کلی مارتین لوتر کینگ هم خلافکار بودن؟ نظام دولت آمریکا چنان محرومیتی برای رنگین پوست ها ایجاد کرده که اصلا جز عده محدودی رنگین پوست ها امکان طرقی در جامعه نژاد پرست آمریکا رو ندارند از طرفی سینماگرهای آمریکا هم برای تبلیغ همجنس‌گرایی و غیره از این مسئله سو استفاده می کنند.یعنی عمدا ناعدالتی ایجاد می کنند تا همجنس‌گرایی رو به این تشبیه کنند. پس باید این دو رو از هم جدا کرد.

    • سپهر :
      ۱۸ مهر ۱۴۰۱

      شما بین سیاها زندگی کردی!!! که میگی بینشون استثنا آدم درست باشه دقیقا همون چیزی رو میگی که هالیوود و تلویزیون آمریکا نشون میده و قصد داره روی مخاطب اثر بذاره تا اینجوری فکر کنند… غرب شعار زیاد میده ولی در عمل برده داری برداشته نشده و همچنان خیلی بین سفید و سیاه فرق میذارند… سیاست های آمریکا رو لابی صهیونیزم تعیین می کنند که اونها به شدت با رشد کردن شهروندان سیاه پوست مخالفن و اونها رو اصلا جزو آدم حساب نمی یارن… نمونش یک دوست خودم مهاجرت کرده به یکی از ایالت های آمریکا سبزه هست ولی به خاطر همین رنگ پوستش خیلی جاها مورد تبعیض قرار می گیره… این که سبزه است اینطور وای به حال اونی که سیاه هست

      • محمد حسین قنواتی :
        ۱۸ مهر ۱۴۰۱

        حق