- Admin
- ۰۸ بهمن ۱۳۹۱
- مطالب جالب
- 58244 بازدید
- ۵ نظر
هر دم از این باغ بری می رسد…!
همبازی شدن گلشیفته فراهانی و بهروز وثوقی در یک تئاتر
هفته آینده قرار است تئاتری در آمریکا و کانادا به روی صحنه برود که بازیگران اصلی آن بهروز وثوقی و گلشیفته فراهانی هستند.
بقیه در ادامه…
…
گلشیفته فراهانی در مورد این تئاتر می گوید: “بهروز وثوقی از زمان بچگی اسطوره من بوده است و من خیلی شانس بزرگی آورده ام که میخواهم در کنار آقای وثوقی بازی کنم.”
…
بهروز وثوقی نیز در مورد حضور گلشیفته در این تئاتر و نحوه شیفته شدنش به وی می گوید: “گلشیفته چون هم بازیگر خوبی است و هم موسیقی را می فهمد گزینه خوبی برای همکاری بود، وقتی گلشیفته را در پاریس دیدم تصمیم گرفتم کاری بسازم که او هم در آن نقشی داشته باشد.”
…
گلشیفته در خصوص حضورش در خارج ایران و برای توجیه کارش گفت: “من و بهروز وثوقی یک وجه مشترک داریم که هر دو در تبعید ناخواسته هستیم و خودمان هم علت این تبعید را نمی دانیم!!!”
…
این در حالی است که به گفته خود این بازیگر، علت خروجش از ایران بخاطر بازی در فیلم “مجموعه دروغهای” ریدلی اسکات در مقابل لئوناردو دی کاپریو بوده است، پس کسی او را تبعید نکرده است.

متاسفم برات اين كارا ارزشش رو نداشت كه اخرتت رو بسوزوني اميدوارم بري بميري ايكبيري
خیلی زیبا گفتی. معلوم شد دختر اصیل و با شخصیت ایرونی هستی.
شخصا خیلی از نظر شما خوشم اومد و خندم گرفت.
از کی تا حالا فحش دادن و دری وری گفتن شده اصالت داشتن و شخصیت داشتن !!!
معنی شخصیتم فهمیدیم !!!!
باورهای خودمون رو محدود نکنیم، مطمئنا اگر نظر سنجی بزارید بعضی ها بازی گلشیفته رو هنر می دونند و بعضی های دیگر هرزگی. در هر حال باورهای انسانی متغیر هستند. و همه ما بر اساس تفکیک فرهنگی که بر خانواه ها و دریافت فرهنگی ما ازجامعه و عرف است نظر میدهیم.اما اگر وجه مشترک همه ما انسانیت باشد مطمئنا لازمه شروع آن احترام به باورهای همدیگر است.
بعضی مطالب همه ناشی از حسادت رقباست. مشخصه فقط از رو حسادت هست. من نه اهل هنر هستم و نه سر در میارم از هنر اما میدونم ایرانیها چشم دیدن پیشرفت هم رو ندارن در هیچ زمینه ای چه هنر چه مدرک چه ثروت چه زیبایی و یا هر چیز دیگه. این شایعه پراکنی ها اثر نداره و همه میدونن ریشه اش فقط در حسادت ادمهاست. به فرض گل شیفته بدترین ادم اون که رفته و میدون رو برای شماها خالی کرده شما چرا دست از سرش بر نمیدارین. خطاب من کسانی اند که مطالب منفی در مورد این دختر خانم میگن. بهتره که ادمها تموم کنن این بازیها رو . همه میدونیم همه ناشی از حسادت به گل شیفته هست