دوستی ها

ایکس چیف

دانلود و تماشای رایگان فیلم کوآلای قاتل با زیرنویس فارسی Dropbear 2025

فیلم سینمایی کوآلای قاتل ۲۰۲۵ با کیفیت 1080p & 720p & 480p

دانلود فیلم کوآلای قاتل Dropbear 2025

نام فیلم: کوآلای قاتل (دراپ‌بر) – Dropbear | ژانر: کمدی، ترسناک | تاریخ انتشار: 2025

زبان: انگلیسی | زیرنویس فارسی: دارد | مدت: 82 دقیقه | کیفیت: WEB-DL

کارگردان: جان دکو | محصول استرالیا و آمریکا | امتیاز: 3.3

خلاصه داستان:
گروهی از گردشگران آمریکایی که با یک تور ارزان‌قیمت راهی مناطق دورافتاده و وحشی استرالیا شده‌اند، درمی‌یابند که یک حمله ساختگی و فریبکارانه به نام «دراپ‌بر»، آن‌ها را مستقیماً به لانه مخوف یک پادشاه کوالای واقعی و تشنه‌به‌خون و ارتش هار و وحشی‌اش کشانده است!

 

(سانسور شده با زیرنویس فارسی چسبیده)

پخش آنلاین

[دانلود کیفیت 1080p با حجم 2.10 گیگابایت]

[دانلود کیفیت 720p با حجم 1.05 گیگابایت]

[دانلود کیفیت 480p با حجم 539 مگابایت]

دانلود فیلم کوآلای قاتل Dropbear 2025

درباره فیلم:
فیلم سینمایی کوآلای قاتل یا دراپ‌بر (Dropbear) فیلمی کمدی و ترسناک محصول مشترک کشورهای استرالیا و ایالات متحده آمریکا به کارگردانی و نویسندگی جان دکو (John DeCaux) است که سال ۲۰۲۵ اکران شد. در این فیلم کانر پولینگر (در نقش اولی)، جسیکا برجس (در نقش امیلی)، آدام اوادیا (در نقش لیام)، کیموند هاج (در نقش جسیکا)، کیران توماس مک‌نامارا (در نقش بازا)، لوکاس اندروز (در نقش استیوو)، یوز منش (در نقش پادشاه کوالا)، ریس آلویس آلفورد (در نقش داک)، شان کوپر (در نقش والاس)، وینسنت دوناتو (در نقش پلیس محلی)، پتی گلاویوکس (در نقش گانر)، جک هاکنبروخ (در نقش گروهبان)، ایان هارت (در نقش دکتر ریس)، استر میکلسن (در نقش مورین)، جیسون مور (در نقش گیزمو)، روری نوک (در نقش مقام دولتی)، ماریون وست (در نقش دکتر ولز) و فیلیپوس زیاکاس (در نقش مالت میک) بازی کرده اند. چهار توریست آمریکایی که در جستجوی ماجراجویی هستند، در یک تور ارزان‌قیمت در مناطق دورافتاده و بیابانی استرالیا (Outback) ثبت‌نام می‌کنند. این تور توسط دو راهنمای استرالیاییِ کلاهبردار و بی‌کفایت اداره می‌شود. آن‌ها برای سرکیسه کردن توریست‌ها سعی دارند با یک نمایش ساختگی و جعلی به نام «حمله دراپ‌بر» (هیولای افسانه‌ای استرالیا) مسافران را بترسانند. اما این کلاهبرداری احمقانه به طرز وحشتناکی اشتباه پیش می‌رود؛ چرا که آن‌ها به‌طور تصادفی وارد قلمرو شکار یک «پادشاه کوالا»ی واقعی و گوشت‌خوار و ارتش هار او از دراپ‌برهای تشنه به خون و وحشی می‌شوند. حالا این تور تفریحی به یک نبرد خونین و وحشتناک برای بقا در برابر موجوداتی کابوس‌وار تبدیل می‌شود.

فیلم Dropbear یک اثر در دسته کمدی ترسناک‌های مستقل است که با بودجه‌ای بسیار محدود ساخته شده و هیچ ادعایی برای تبدیل شدن به یک شاهکار سینمایی ندارد. با این حال، جان دکو (نویسنده و کارگردان) موفق شده از یک پیش‌فرض داستانی بسیار سست و یک شوخی محلی، فیلمی سرگرم‌کننده بیرون بکشد. در کمال تعجب، فیلم شروع بسیار خنده‌داری دارد. با وجود استفاده از کلیشه‌های کمدی، شوخی‌های فیزیکی فیلم به خوبی از آب درآمده‌اند. تلاش‌های احمقانه دو راهنمای تور استرالیایی برای فریب دادن توریست‌های آمریکایی (مثل قایم کردن سنگ‌های قیمتی در درختان یا روشن کردن آتش با بنزین) لحظات بسیار مفرحی را می‌سازد. فیلم کاملاً به ماهیت پوچ، اغراق‌آمیز و بی‌مغز خود واقف است و این خودآگاهی باعث می‌شود تماشای آن در کنار دوستان بسیار لذت‌بخش باشد. همچنین پیام‌های ظریف و طنزآلودی درباره نحوه رفتار مخرب انسان‌ها با محیط زیست نیز در لایه‌های زیرین آن گنجانده شده است. بزرگترین ضربه به فیلم از جانب جلوه‌های ویژه کامپیوتری فاجعه‌بار آن وارد می‌شود. در فیلمی که آنتاگونیست اصلی آن فردی در یک لباس خرس کوالای غول‌پیکر (پادشاه کوالا) است، اتمسفر فیلم می‌طلبد که همه چیز به شکل احمقانه و فیزیکی (Practical) ساخته شود. متأسفانه استفاده از CGI ضعیف به جای استفاده از خون مصنوعی فراوان و جلوه‌های میدانی، به تجربه بصری فیلم لطمه زده است. به عنوان مثال، چهره «پادشاه کوالا» ترکیبی از یک لباس خزی و CGI است که حتی در برخی نماها نقاط ردیابی دیجیتال (Tracking Dots) روی صورتش پیداست و صدایی شبیه به هیولاهای سریال‌های قدیمی دارد! این تضاد بین فضای واقعی کمدی و جلوه‌های ویژه بی‌کیفیت کامپیوتری، اصلی‌ترین نقطه ضعف فیلم به شمار می‌رود.

فیلم Dropbear از نظر فنی یک اثر بی‌نقص نیست، اما اگر به دنبال یک کمدی-ترسناک مستقل، خونین و پر از ایده‌های احمقانه هستید، تماشای کوالاهای جهش‌یافته قاتل می‌تواند یک سرگرمی جذاب برای شما باشد. «دراپ‌بر» (Drop bear) در واقعیت یک شوخی ملی و افسانه شهری در استرالیاست. استرالیایی‌ها برای دست انداختن توریست‌ها به آن‌ها می‌گویند که کوالاهای عظیم‌الجثه و گوشت‌خواری وجود دارند که از بالای درخت روی سر طعمه‌ها می‌پرند! این فیلم با بودجه‌ای کمتر از ۱۰۰ هزار دلار ساخته شده و کل پروسه فیلمبرداری آن تنها در ۸ روز در استرالیای جنوبی به پایان رسیده است. این فیلم توسط استودیو ITN توزیع شده است؛ همان استودیویی که فیلم جنجالی و عجیب Winnie the Pooh: Blood and Honey (وینی پو: خون و عسل) را ساخته بود و این فیلم اولین پروژه از یک قرارداد سه‌گانه بین جان دکو و این استودیو است.

در حال بارگذاری پخش کننده...

۲ دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها

  1. mehrzad :
    ۳ مرداد ۱۴۰۵

    از سایت بسیار موفق و پر محتویی که ایجاد کردید بسیا و بسیار سپاسگذارم

  2. رامین :
    ۳ مرداد ۱۴۰۵

    سلام چرا دوبله نذاشتین؟